Top 10 gerila.info competitors
gerila.info
estimated website worth is

$ 1,300

<%= websiteWorthResult.URL + " thumbnail" %>
Website worth calculated at 8/7/2023
Check gerila.info website worth
gerila.info thumbnail


gerila.info competitors
slobodanvaskovic.blogspot.com slobodanvaskovic.blogspot.com
Slobodan Vasković - Sa druge strane...
Na ovoj stranici možete pročitati i vidjeti tekstove i priloge koji svjedoče o tome da je ova zemlja višestruko okovana kriminalom i korupcijom.


Daily Traffic: 3,650 Website Worth: $ 14,000

istinito.com istinito.com
Naslovna - Istinito.com - Ne budi ovca!
Naslovna - Istinito.com - Ne budi ovca!


Daily Traffic: 1,850 Website Worth: $ 11,000

zurnal.info zurnal.info
Žurnal | Jedina slobodna teritorija
Žurnal | Jedina slobodna teritorija


Daily Traffic: 1,450 Website Worth: $ 8,800

etrafika.net etrafika.net
Naslovna - eTrafika
Portal eTrafika nastao je 2011. u Banjaluci. Ideja i realizacija potekle su od grupe tadašnjih studenata novinarstva, sada već diplomiranih novinara.


Daily Traffic: 170 Website Worth: $ 6,400

bl-portal.com bl-portal.com
Početna | BL Portal
BL PORTAL - Informativni portal sa pregledom novosti iz grada Banja Luka te pregledom svih najnovijih i najpopularnijih vijesti dana iz zemlje i svijeta.


Daily Traffic: 385 Website Worth: $ 3,500

direkt-portal.com direkt-portal.com
Aktuelno - Direkt Portal
Direkt" nastaje kao odgovor na pogoršanje stanja u medijima, obilježenog uniformnošću, dezinformacijama i opadanjem novinarskog integriteta. U pejzažu dominiranom finansijskim i političkim uticajima, platforma ima za cilj da se oslobodi uspostavljenog narativa. Pokrenut misijom pružanja nefiltriranih, nepristrasnih informacija, "Direkt" teži da bude utočište za one koji još uvek nisu zagađeni manipulacijom, podstičući kritičko razmišljanje i želju za boljom budućnošću. Platforma obećava da će razotkriti laži, suočiti se s kriminalom i korupcijom i otkriti apsurdnosti koje čine oni kojima je povereno donošenje odluka. Ona se obavezuje da bude prostor za priče o običnim ljudima, borcima i pobednicima - inspirišući one koji osećaju očaj da nije sve izgubljeno, i da postoji nada vredna borbe. "Direkt" teži da bude bastion angažovanog i društveno odgovornog novinarstva u svetu gde malobrojni slični opstaju. Moto "Potpuno druga priča" odražava posvećenost prezentaciji nesminkane svakodnevice, objektivnoj analizi informacija i osnaživanju čitalaca da formiraju nezavisna mišljenja zasnovana na činjenicama. U duhu očuvanja slobode mišljenja i govora, "Direkt" podstiče čitatelje da razmišljaju samostalno, naglašavajući da su sloboda mišljenja i govora neotuđive i da se ne bi smele napustiti bez borbe. Platforma nije samo novinarski poduhvat, već i eksperiment, s ciljem da pokaže da koncept slobodnog novinarstva nije nedostižan ideal. Sa malom grupom posvećenih novinara, "Direkt" nastoji održati principe poštenog izveštavanja, odbijajući izdati svoju publiku ili javni interes.


Daily Traffic: 240 Website Worth: $ 1,200

inforadar.ba inforadar.ba
InfoRadar | Portal za bitne priče
InfoRadar | Portal za bitne priče


Daily Traffic: 200 Website Worth: $ 600

glasbanjaluke.net glasbanjaluke.net
Glas Banjaluke
OBE STRANE PRIČE - nezavisni banjalučki portal. Pročitajte najnovije vijesti našeg grada, sportske novosti, vijesti iz svijeta, politike, tehnologije i kulture.


Daily Traffic: 0 Website Worth: $ 600

izvor.ba izvor.ba
Насловна - Izvor.ba


Daily Traffic: 50 Website Worth: $ 200

ujedinjenasrpska.rs ujedinjenasrpska.rs
Уједињена Српска – Најбоље за све!
Уједињена Српска - Најбоље за све!


Daily Traffic: 0 Website Worth: $ 0Top 33 Similar websites like gerila.info

What is siteprice.org?

siteprice.org is a free website price, website worth calculator and domain valuation estimation checker tool.

siteprice.org helps you to find your website market price and your domain value. It's not easy to calculate and estimate a website price exactly. siteprice.org estimates the website market price(not the business price) with using several information with gathering, collecting and analyzing data from internet resources.

The algorithm makes an estimation for the website value assuming that if the website uses Google Adsense in every page and 3 ads in proper best locations. If you own this website and even if you are using Adsense and not getting a similar income, we would suggest to research ad placement to get better income.

To estimate the worth of a website, siteprice.org calculates with its own unique algorithm. If you want to sell your website or buy a website you'll probably need to know that "what is the estimated value of the site" and appraise it.

And maybe your website or a website worths thousands. Maybe you don't even think about to sell your website, but don't miss your chance, calculate your website estimated price and put it your site to catch somebody who may want to interest your website.